Ordu'da 10 ilçede okullara bir kez daha kar tatili! Ordu'da 10 ilçede okullara bir kez daha kar tatili!

31 Mart'ta başlayan ve Bayram Tatili'yle birlikte bugün sona eren ara tatilin ardından Türkiye genelinde 20 milyonun üzerinde ilk ve orta dereceli okullardaki öğrencilerle 1 milyon 200 binin üzerinde öğretmen ders başı yaptı. 

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bayramla birleşen ara tatilin ardından, ilk ders zili bugün çaldı. Eğitime verilen kısa bir molanın ardından, öğrencilerimizin neşeli sesleri okul koridorlarımızda yeniden yankılandı. Sevgili Öğrencilerim, gayretle çalışmanın yerini hiçbir şey tutmaz. Daha iyi öğrenmenin en kolay yolu, istikrarlı bir şekilde çalışmaktan geçer. Unutmayın ki, çalışarak hayallerinizi gerçekleştirebilir; hem kendi yaşamınıza hem de ülkemize değer katabilirsiniz. Bu düşüncelerle yeni haftada öğretmenlerimize kolaylıklar, öğrencilerime ise çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Ara tatil ve yeni döneme ilişkin ise Ordu Valiliği veya Ordu Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nden herhangi bir açıklama yapılmadı.