AK Parti Ordu Milletvekili, TBMM Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof.Dr.Mahmut Özer, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti.

Ordu'da bayram namazı ne zaman kılınacak? Ordu'da bayram namazı ne zaman kılınacak?

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan milletvekili Özer, Ünye Yeni Sanayi Sitesi ve Çaybaşı Belediyesi ile ilgili müjdeli haberleri paylaştı. Özer, "Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum'u ziyaret ettik. Ünye ilçemizin kronik sorunu olan Yeni Sanayi Sitesi'nin yapılması ile ilgili süreci başlattık. Çaybaşı Belediyemize 10 milyon hibe desteği aldık" dedi.

Bakan Kurum'un Ordu'nun sorunlarıyla yakından ilgilendiğini belirten AK Parti Ordu Milletvekili, TBMM Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof.Dr.Mahmut Özer "Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum'a Ordulu hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.